Vertrouwd transport door heel Nederland, van postbezorging tot palletvervoer

Dankzij onze centrale locaties in Hilversum bezorgen we uw zending altijd op tijd op het gewenste adres in Nederland. Bekijk hier onze transportdiensten. 

Neem contact op

Pakket- en postbezorgdiensten

Een brief versturen of een pakket verzenden? Hoe groot of klein uw zending ook is, onze koeriers geven alle aandacht aan elke opdracht. Wij begrijpen dat het voor u van belang is dat uw post, documenten of producten op de gewenste tijd op de plaats van bestemming aankomen. U kunt bij ons dan ook kiezen uit de volgende pakket- en postbezorgdiensten:

Express service door Express koerier

Express service

Met onze wagenpark in Hilversum voeren onze koeriers uw opdracht snel uit. Bij Express Koerier Nederland BV geldt: vandaag aangevraagd is dezelfde dag bezorgd.

Spoedservice door Express koerier

Spoedservice

Heeft u een spoedopdracht? Met de grootste inzet zorgen onze koeriers ervoor dat uw zending zo snel mogelijk wordt bezorgd op het gewenste adres in Nederland.

Overnight service door Express koerier

Overnight service

Wij zijn overdag, ’s avonds en ’s nachts voor u en uw zending beschikbaar. Met onze nachtdistributie werken we de hele nacht door, zodat uw zending de volgende dag wordt geleverd.

Container- en palletvervoer

Gaat u verbouwen en wilt u een container laten plaatsen en ophalen? Of wilt u diverse goederen via pallets naar uw bedrijfspand laten vervoeren? Express Koerier Nederland BV rijdt diverse haal- en brengroutes (mogelijk per adres) voor onder meer containers en pallets.

Voor het leveren van onze koeriersdiensten hebben wij een uitgebreid wagenpark in Hilversum tot onze beschikking.

Vraag een container- of palletvervoer aan

Opslag

De verschepingsdatum van uw container is gewijzigd of u wilt het afleveren van uw pallet op locatie nog wat uitstellen. Voor het opslaan van uw containers of pallets kunt u gebruikmaken van onze opslagruimtes in Hilversum.

Vraag een opslag aan